Přepravní služby « Autodoprava – odvezteto.cz

Přepravní služby

Expresní přeprava

Máte problém s doručením nákladu včas? Hrozí Vám sankce za pozdní dodání zboží? Nechte nás tento problém vyřešit. Dlouhodobě se specializujeme na expresní přepravu v náročných časových termínech. Dokážeme využít všech možností expresní přepravy, od dodávek až po letadlo. V případě zájmu o expresní přepravu volejte non-stop na číslo 774 20 19 19, dokážeme řešit jakoukoliv problémovou situaci.

Spedice, vytěžování dodávek a nákladních vozidel

Nabízíme vytěžování nákladních vozidel – od dodávek až po návěsy a soupravy. Zejména s vytěžováním dodávek máme velké zkušenosti a mnohaletou praxi.

V současné době máme naplněné stavy dopravců. Pokud máte přesto zájem o spolupráci, volejte přímo tel: 774 201 919 ve večerních hodinách (19-21 hod.), ne v pracovní době!

Silniční motorová doprava nákladní – vnitrostátní a mezinárodní

Dokážeme přepravit zboží od 1 kg až po velkoobjemové a nadrozměrné náklady. Náš vozový park čítá v současné době 8 dodávek a dále máme k dispozici další dodávky a nákladní automobily smluvních dopravců (od PICK-UPů, dodávek, vozidel DAF, IVECO, RENAULT s užitnou hmotností do 3.500 kg až po N13,6, velkoobjemové soupravy). Autodoprava Pelhřimov – Martina Bílá – se specializuje na expresní přepravu nákladů. Díky spolehlivosti a mnohaletým zkušenostem v dopravě máme celou řadu spokojených zákazníku, se kterými dlouhodobě spolupracujeme.

Přeprava osob

Mimo přepravy zboží zajišťujeme i přepravu osob dodávkovými vozidly Fiat Ducato bus (8+1). Tuto službu mohou naši zákazníci využít především pro přepravy na různé firemní akce, svozy zaměstnanců, odvozy na veletrhy, zájezdy, dovolené, pro přepravy obchodních partnerů a návštěv.

Logistika a skladování

Zabezpečujeme naskladňování zboží v našich skladových prostorech s možností následných rozvozů dle zadání zákazníkem.


Adresa provozovny

odvezteto.cz s. r. o.
Čížkov 55
393 01 Čížkov

Telefony

+420 774 201 919 - NON-STOP
+420 723 118 931
info@odvezteto.cz